Έχοντας στα χέρια μας μια από τις πιο παραδοσιακές τεχνικές επεξεργασίας του ασημιού, προσπαθούμε πάντα στην προβολή και όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση του απαιτητικού κοινού μας.
Στόχος μας η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή σε κάθε είδους δραστηριότητα. Στις παρακάτω σελίδες σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο σημαντικές:

 

Συμμετοχή στα σεμινάρια που διοργάνωσε το Παγκόσμιο Κέντρο Χειροτεχνίας (wcc-europe) στο Cozo Center for Art and Crafts στην Μάλτα τον Ιούνιο του 2007.

malta1 malta2 malta3 malta4 malta5

 

 

Συμμετοχή στην έκθεση “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”. Την 10η παρουσίαση εκκλησιαστικών ειδών ιερών αντικειμένων και χειροποίητων κατασκευών που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη 11-14 Μαΐου 2007.

Thes2 Thes3 Thes4

 

 

Συμμετοχή στην ιδιωτική έκθεση που διοργάνωσε ο Ιταλοελληνικός σύνδεσμος “ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ” μαζί με το πνευματικό κέντρο του Μπάρι στο Μπάρι της Ιταλίας. 20-29 Μαΐου 2005

bari1 bari2 bari3 bari4

 

 

Συμμετοχή στην ιδιωτική έκθεση που διοργάνωσε ο Ιταλοελληνικός σύνδεσμος “ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ” μαζί με το πνευματικό κέντρο του Τάραντο στο Τάραντο της Κάτω Ιταλίας. 18-28 Μαρτίου 2005

 

 

Aποψη περιπτέρου στην έκθεση “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”. Την 12η
παρουσίαση εκκλησιαστικών ειδών ιερών αντικειμένων και χειροποίητων
κατασκευών που πραγματοποιήθηκε στη Κύπρο 10-11-12 Νοεμβρίου 2008

Έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Κύπρος Έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Κύπρος Έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Κύπρος Έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Κύπρος

 

 

Aποψη περιπτέρου στην έκθεση “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”. Την 13η παρουσίαση εκκλησιαστικών ειδών ιερών αντικειμένων και χειροποίητων κατασκευών που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη 17 – 20 Μαΐου 2009.

Έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Θεσσαλονίκη Έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Θεσσαλονίκη Έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Θεσσαλονίκη Έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Θεσσαλονίκη

 

 

Συμμετοχή στην έκθεση “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”. Την 14η παρουσίαση εκκλησιαστικών ειδών ιερών αντικειμένων και χειροποίητων κατασκευών που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειον 16-19 Μαΐου 2010.

Έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Ζαππειον Έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Ζαππειον Έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Ζαππειον